091 2399 830
Objavljeno: 19.09.2016.

MOTIVACIJSKA RADIONICA, RIJEKA 24.05.2016.

Udruga Hrvatska pomaže, u utorak, 24. svibnja 2016. godine, u Rijeci, održala je Drugu motivacijsku radionicu za nezaposlene hrvatske branitelje i djecu smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja. Radionica je održana u dvorani Riječke razvojne agencije PORIN d.o.o. – Milutina Barača 19.

Predstavnica Ministarstva branitelja i Primorsko-goranske županije bila je gospođa Iva Josipović  koja je ujedno i otvorila Radionicu  te  pozdravila sve sudionike. U provedbu Radionice uključeni su predavači i savjetnici (konzultanti) za poduzetništvo i usmjeravanje poduzetnika. Predavač u uvodnom cijelu Radionice bila je Doris Sošić, zaposlenica i projekt menadžer u  Riječkoj razvojnoj agenciji PORIN – koja je predstavila mjere, potpore i poticaje na lokalnoj razini dostupne svim poduzetnicima i početnicima koji se pripremaju za pokretanje poduzetništva.

S obzirom na kratko vrijeme održavanja Radionice prema predviđenom programu, sudionici su prošli motivacijski trening s ciljem poticanja na poduzetništvo i aktivno  se uključili u planiranje poslovanja prilikom donošenja odluke o pokretanju vlastitog posla.

Radionici je nazočilo 13 osoba koji su pokazali izuzetan interes u pokretanju svojih gospodarskih aktivnosti putem aktivnog sudjelovanja u radu.

Zaključno, svi sudionici Radionice zajednički su ocijenili ovakav tip rada i informiranja visokom ocjenom.

rijeka-11rijeka-3rijeka-2rijeka-1