091 2399 830
Objavljeno: 19.09.2016.

MOTIVACIJSKA RADIONICA, ZAGREB 20.06.2016.

U ponedjeljak, 20. lipnja 2016. u Zagrebu, Udruga Hrvatska pomaže održala je petu motivacijsku radionicu za nezaposlene hrvatske branitelje i djecu smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja u prostorijama Udruge Hrvatska pomaže, Masarykova 22, Zagreb.

Predavač u uvodnom cijelu radionice bila je gđa Vesna Helfirih pročelnica Gradskog ureda za branitelje te je predstavila mjere potpora grada Zagreba za edukaciju i zapošljavanje nezaposlenih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, te djece smrtno stradalih hrvatskih branitelja.

Nakon uvodnog dijela, u provedbu radionice uključeni su ugovoreni predavači i savjetnici za poduzetništvo i usmjeravanje poduzetnika početnika (gđa. A. Zobundžija i V. Iličić), predavač g. Branko Dujić, upravitelj braniteljske zadruge iz Novske, koji kroz primjer dobre prakse promovira poduzetništvo branitelja za rad u zadrugama.

Prisutni branitelji pokazali su visok stupanj zainteresiranosti za teme koje su im prezentirane i zajednički zaključili opravdanosti potrebu ovakvih radionica u odnosu na braniteljsku populaciju.

plakat_motivacijske-radionicezg_8zg_6zg_2zg_3