091 2399 830
Objavljeno: 19.09.2016.

Udruga žena liječena od karcinoma dojke “Sveta Margareta” u posjetu Bihaću

Izvor: www.rtvusk.ba

 

Članice udruge žena liječenih od karcinoma dojke “Sveta Margareta” iz Zagreba boravile su 9. rujna 2016. godine u Bihaću. U gradu na Uni dočekale su ih članice udruge žena oboljelih od karcinoma dojke “Una” iz Bihaća s kojima su prije dvije godine potpisale “Povelju prijateljstva”.

Već skoro cijelo desetljeće Udruga oboljelih od karcinoma dojke “Una” iz Bihaća i “Sveta Margareta” iz Dubrave gaje iznimno prijateljske odnose. Svoju dugogodišnju suradnju okrunili su prije dvije godine potpisivanjem “Povelje prijateljstva”. Posjeta gošći iz Zagreba bila je idealna prilika da se razmjene dosadašnja iskustva, ali i dogovore daljnji koraci u budućem radu.

Među brojnim članicama iz Hrvatske prisustvovala je i predsjednica Udruge “Hrvatska pomaže” Đurđa Adlešić, ujedno i organizatorica ovog druženja. U svom obraćanju prisutnima, gospođa Adlešić istakla je da bolest ne poznaje granice te da su susreti ovakve vrste idealna prilika za razmjenu iskustava. Svoj posjet Bihaću, članice udruge “Sveta Magdalena” iskoristile su kako bi posjetile Međunarodni ekološki sajam “Ekobis”, te nacionalni park Una.

screenshot_2screenshot_3screenshot_7screenshot_6

 

Izvor: www.rtvusk.ba