091 2399 830
Objavljeno: 19.09.2016.

MOTIVACIJSKA RADIONICA, GLINA 29.06.2016.

U Glini, u Hrvatskom domu, Stjepana i Antuna Radića 10, u srijedu 29. lipnja 2016. godine održana je šesta Motivacijska radionica za nezaposlene hrvatske branitelje i djecu smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja.

Uvodno nazočne je pozdravio gradonačelnik Gline g. Stjepan Kostanjević. Predsjednica Udruge, gđa. Đurđa Adlešič izvijestila je o dosadašnjim održanim Motivacijski radionicama diljem Republike Hrvatske.

Sudionici su prošli motivacijski trening s ciljem poticanja na poduzetništvo i aktivno su se uključili u planiranje poslovanja prilikom donošenja odluke o pokretanju vlastitog posla. To zaključujemo visokom općom ocjenom radionice kojom su polaznici popunjavanjem anketnog upitnika ocijenili kvalitetu programa radionice, prostor, predavače i zanimljivost teme.

U provedbu radionica uključeni su ugovoreni predavači i savjetnici za poduzetništvo i usmjeravanje poduzetnika početnika gđe. A. Zobundžija i V. Iličić.

Prisutni branitelji pokazali su visok stupanj zainteresiranosti za teme koje su im prezentirane i zajednički zaključili opravdanost i potrebu za ovakvim radionicama u odnosu na braniteljsku populaciju na području grada Gline sa svojim specifičnostima.

plakat_motivacijske-radioniceglina_7glina_8glina_5glina_3