091 2399 830
Objavljeno: 04.06.2018.

PROJEKT „Vukovar u stripu 2018 godina“

Od 24. do 31. svibnja 2018. godine u Vukovaru održana Radionica Projekta ‘Vukovar u stripu’ 2018 godina u organizaciji Udruge za podršku i poticanje zajedništva ‘Hrvatska pomaže’,

U organizaciji Udruge za podršku i poticanje zajedništva ‘Hrvatska pomaže’, a pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika od 24. do 31. svibnja 2018. godine u Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića u Vukovaru održava se radionica ‘Vukovar u stripu’.

Nakon prošlogodišnje uspješne radionice ‘Dubrovnik u stripu’ gdje su domaćini bili učenici Osnovne škole Lapad iz Dubrovnika, ovaj put su oni bili gosti i upoznali Grad Vukovar te zajedno s učenicima domaćinima iz škole D. Tadijanovića kroz strip prikazali doživljeno.  Ove iznimno talentirane učenice o.š. Lapad obišle su znamenitosti Vukovara ,družile se sa svojim vukovarskim vršnjacima i bolje upoznale način života u ovom gradu na istoku Hrvatske.

Nakon završetka radionica u Gradskom muzeju Vukovar- Galerija Oranžerija  postavljena je i svečano otvorena izložba gotovih stripova .